Over ons2023-01-29T21:48:04+01:00

Over ons

Maarten van der Steeg

Mijn ambitie is om leerkrachten en directies te ondersteunen bij het verbeteren van hun onderwijs. Samen kunnen we ervoor zorgen dat het onderwijs steeds beter aansluit op wat je leerlingen nodig hebben. Vanuit mijn praktijkervaring heb ik een aantal digitale instrumenten ontwikkeld die door leerkrachten met veel plezier gebruikt worden. Daarbij geef ik trainingen en adviseer ik scholen over het vernieuwen van hun onderwijs. Meer informatie is te lezen op www.nieuwleren.nl

Richard Hofsink

Na een tiental jaren werkzaam te zijn geweest in het  onderwijs werk ik nu vooral  aan de vormgeving van communicatie. Onderwijsprojecten vormen daarin de hoofdmoot. Informatie ordenen en structureren, er vervolgens een inspirerende vorm voor vinden en er tot slot voor zorgen dat het goed gepubliceerd wordt. Altijd in nauwe samenwerking met de opdrachtgever.

Omdat het inspirerend is om samen aan de slag te zijn en omdat het nodig is voor het beste resultaat.

Maarten van der Steeg
06 130 279 19
info@schoolplan.nu

Richard Hofsink
06 424 528 35
richard@schoolplan.nu